top of page

Vaša prijava je sprejeta!

Več informacij je že na poti do vašega meila.

Kakšni so naslednji koraki?

minkina-šola-osebne-rasti-preporod-minkagantar

Čestitam!

Naučila vas bom, katere ključne korake sem sama naredila, da samozavestno podajam znanje in ideje za katerimi stojim. Naučili se boste kako se osvoboditi strahu pred izpostavljanjem, ter kako speljati nastop do konca, kjer ste vsi vpleteni zadovoljni.

Znanja, ki sem jih pridobivala 30 let sem strnila v delavnico, ki vam bo pomagala pri vašem osebnem preboju. Meni osebno bi bilo lažje, če bi mi nekdo podal roko, ko sem bila na poti svoje notranje transformacije ... in to je razlog, da organiziram delavnico javnega nastopanja - želim vam podati roko, da bo vaše življenje bolj harmonično.

 

Čas je, da zaživite srečno, zdravo in uspešno življenje. Čas je, da živite življenje, ki vas podpira. Veselim se druženja z vami,

Minka Marija

P.S.: Če imate kakršnokoli vprašanje, mi prosim napišite sporočilo na podpora@zavestnoustvarjanje.si ali pa me pokličite na 030/202-808

Ni se vam več treba skrivati pred svetom. Ne potrebujete obloge okrog svojega telesa, da bi skrili občutek, da niste dovolj dobri. Vi ste v sebi popolni – vaša duša je popolna in ne potrebujete krinke pred svetom. Čas je, da zasijete v vsej svoji veličini – ker ste veličastni! Čas je, da odvržete črna oblačila, ki skrivajo vaše obline – čas je, da odvržete vso odvečno težo, ki vas je bremenila vsa leta in ste s sklonjeno glavo hodili skozi življenje – čas je, da postanete VI!

Ko gledamo naravo, se lahko ogromno naučimo. Da se narava prebudi po hladni zimi, je potrebno sonce; da popki nabreknejo, je potrebna toplota. Mi ljudje pa smo taki, da ko nekaj ne gre, smo jezni, razočarani, nerazumevajoči … To je tako, kot da bi Bog poslal več mraza, da bi se narava prebudila. S hladnimi čustvi ne moremo narediti pozitivnega premika. Ko si želimo spremembo, je potrebna ljubezen. Ali smo dovolj ljubeči, ko želimo kaj spremeniti? Ali v odnos, ki še ni tak, kot bi mi želeli, pošljemo več toplote?

Sedaj, ko se imate radi, že zjutraj začutite življenje. Tudi, če vam drugi ne dajejo objemov, si ga vi daste in začutite toploto, ki vas ogreje kot sončni žarki ogrejejo jutranje nebo; tudi, če vam nihče ne reče, da ste krasni, to povejte sami sebi. Človek potrebuje takšno spodbudo, da oživi. Sedaj vam ni treba tekmovati z drugimi, sedaj se vam ni več treba dokazovati ali igrati, ker ste taki kot ste, vredni ljubezni!

minkina-šola-osebne-rasti-preporod-minkagantar
minkina-šola-osebne-rasti-preporod-minkagantar
minkina-šola-osebne-rasti-preporod-minkagantar
minkina-šola-osebne-rasti-preporod-minkagantar
bottom of page