top of page

Naredi spremembo

Spodaj je nekaj besed gospe, ki je bila v mojem programu. Bila je v globoki luknji žalosti. Zase je rekla, da se ne spomni, kdaj se je zadnjič iz srca nasmejala.

Zakaj si se odločila za mojo šolo?

Bila sem v globokem breznu žalosti. Delala sem na osebni rasti, vendar sem imela občutek, da sem vedno znova na začetku. Začela sem spremljati tvoje objave na YouTubu. Že samo s poslušanjem videov sem občutila več lahkotnosti. Ko pa si objavila, da boš imela posebno skupino, s katero boš delala preko interneta, nisem premišljevala. Sedaj vidim, da je bilo to najboljša odločitev.

 

Kaj ti je bilo v Šoli všeč?

Vsako predavanje mi je nekaj dalo. Razširila sem znanja o svojem telesu, energijskih telesih, predvsem pa o čustvenem ozadju naših težav.

Izmed vsega so mi bile najbolj všeč vodene meditacije, ki so razblinile mojo težo. Ne samo, da sem shujšala, dvignila se mi je volja do življenja ... počutim se, kot bi v moje življenje posijalo sonce.

Kakšen je rezultat?

Lahko rečem - rezultat je neverjeten! Drugi opazijo, da sem se spremenila. Občutim svetlobo in ljubezen. Grem naprej. Počutim se lahkotno, lažje diham, občutim življenje kot nekaj svetlega ... občutim, da tema nimam več vpliva name.

Darili Ob Vpisu: 

 • 1 knjigo iz mojega programa po vaši izbiri

 • v času poletne šole dostop do vseh meditacij, ki so v programu: Notranji Preporod Zavesti 

Polje za vpis:

 • Cena 315.00€ 

 • Pričetek: torek, 9.7.2024 

 • Kdaj: 20.30

"Ni vam treba postati reven, da bi pomagali revnim, ali zboleti, da bi ozdravili bolne. Vplivate lahko samo s položaja moči, jasnosti in osredotočenosti. " ~Abraham

zavestnoustvarjanjeminkagantar-_edited.jpg

Dajte svojim celicam navodilo, kaj naj naredijo:


»Sprejemam dejstvo, da vsaka moja celica vibrira v ritmu višje Ljubezni; zavedam se, da je v vsaki moji celici utrip Življenja; zavedam se, da je vsaka moja celica odsev Vesolja; dovoljujem, da vsaka moja celica vibrira v ritmu Stvarstva; zavedam se, da je vsaka moja celica Stvarstvo. 


Drage moje celice, poslušajte me – pripravljena sem se osvoboditi vsega, kar mi ne služi več. Vse, kar je v celičnem zapisu in me ovira pri mojem napredku, vse, kar moti vaše delovanje, izločite kot odpadek. Izločite vse strupe. Naj se izloči vse, kar ne resonira z vibracijo Boga. Dovoljujem, da se zgodi moj preporod!


Kličem vijolični žarek očiščenja – naj moje celice zažarijo kot popoln vir božje svetlobe, ljubezni in harmonije. Kličem vijolični žarek očiščenja v vsako celico mojega telesa, da lahko zažari v vsej božanski moči! V vsako mojo celico kličem vijolični žarek očiščenja, da prečisti vsa neskladja in uničujoče celične spomine. Skozi mene se izraža popolni potencial moje duše!«

Dabbing in Water

Zakaj se vpisati v Minkino šolo?

Znanje je kot dež, ki pospeši našo rast.

 

Vedeti 'kako' je ključ do uspeha; biti podprt s skupino, ki gre v isto smer, pa je enako, kot bi imeli v rokah zmagovalno kombinacijo.

Verjetno se do sedaj iskali rešitve na svoje težave na različnih krajih, pa ste vedno prišli do zaključka, da nekaj manjka. 

Pod Minkinim mentorstvom boste pridobili znanja in tehnike, s katerimi si boste pomagali, da boste odstranili vzroke, ki so vas prepeljali sem, kjer ste.

Kaj pridobite z vpisom v spletni program
Poletna Šola Ženske Energije?  

 • Znanja, ki vam bodo spremenila življenje za vedno 

 • Meditacije za reprogramiranje podzavesti - vsaj 6 vodenih meditacij

 • 6 webinarjev (torki zvečer 1 ura in pol v živo) - posnetki bodo na voljo še eno leto

 • 10% popust na osebna svetovanja (namesto 200€ sedaj 180€)  

AdobeStock_134749782_edited.jpg

Program

1. sklop: Kako povečati samo - vrednost. Vse kar morate vedeti o korenski čakri, podzavestnih vzorcih povezanih z očetom; meditacija za čiščenje korenin družinskega debla.

2.sklop: Kako se osvoboditi karmičnih vezi, vse kar morate vedeti o spolni čakri - meditacija za rezanje eteričnih vezi in za čiščenje maternice.

3. sklop: Kako imeti več samozavesti - izvedele boste vse, kar morate vedeti o popkovni čakri in solarnem pleksusu. Sem spada meditacija za odpuščanje.

4. Sklop: Katera hrana vpliva na hormonsko ravnovesje ženskih hormonov ter kako lahko z aktivacijo srčne čakre izboljšate svoje fizično počutje in imunski sistem.

5. Sklop: Kako izražati svojo energijo na ljubeč način - v ženski energiji. Naučili se boste kako uravnovešena grlena čakra izboljša tako vaše psihično, kot tudi psihično počutje.

6. Sklop: Kako povečati nivo svoje energije, lepote in miline. Govorili bomo o čakri tretjega očesa, viziji, kronski čakri ter o vašem božanskem poslanstvu tukaj na Zemlji.

 

Ženska je boginja, ki ustvarja, Dokler smo me ženske v moški energiji jeze in nadzora, ne moremo ustvariti svet, ki si ga želimo. Ženske lahko ustvarjamo samo skozi svojo žensko milino... in tukaj ima vsaka izmed nas še kakšno rano, ki jo je potrebno zaceliti.

Na kratko:

 • Trajanje mesec in pol 

 • 6 webinarjev (torki zvečer) preko spleta -  4 webinarji na mesec 

 • vsaj 6 meditacij

 • Pomoč pri vaši osebni transformaciji

Darili Ob Vpisu: 

 • 1 knjigo iz mojega programa po vaši izbiri

 • v času poletne šole dostop do vseh meditacij, ki so v programu: Notranji Preporod Zavesti 

zavestno-ustvarjanje-minkagantar
bottom of page